Zaterdag 5 oktober 2019 geeft het Emmens Mannenkoor samen met het Meppeler Mannenkoor het eerste optreden van het "Drents Dubbelconcert".Als soliste zal Carina Vinke enkele nummers samen met de koren zingen.Carina is ook de dirigent van het koor.  Aan de vleugel van het EMK zal als vanouds Tamara Boiko het koor begeleiden. Het MMK staat onder leiding van Roelof Bosma, met aan de vleugel Mannes Hofsink. Aanvang van dit concert is 20.00 uur en de kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar s'avonds aan de Grote Kerk, de voorverkoop bij De Tourist Info en bij leden van het EMK tel 0591 314104 en 0591 512972. Als locatie, De Grote Kerk in het centrum van Emmen. Hetzelfde concert wordt zondag 6 oktober 2019 in de Grote of Maria Kerk  aan het Kerkplein in Meppel ten gehore gebracht aanvang in Meppel is 16.30 uur. Kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop bij boekhandel Riemert Barth of s 'middags aan de kerk.

Op maandag 28 januari 2019 geeft  het EMK een concert voor de bewoners van De Schans in Emmen.

Aanvang van dit concert is 19.00 uur.

1.

Maandag 11 februari 2019 is het koor in het verzorgingstehuis  de Oostermarke in Emmen waar hier voor de bewoners een concert word verzorgd.

Aanvang van dit concert is 19.30 uur.

==========================================================================================================================================================================================

Op 19 mei  2019 zal er in Emmen of directe omgeving een voorjaarsconcert worden gegeven.

De informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk, maar wel een datum om alvast in u agenda te noteren.

Uw IP: 3.214.184.196
Server tijd: 2019-10-14 05:35:10