Het Emmens Mannenkoor is een neutraal mannenkoor. De leden hebben verschillende sociale en religieuze achtergronden. Het Emmens Mannenkoor is lid van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond vereniging  “KNZV Noord-Oost”.

Het Emmens Mannenkoor, een koor die een heel breed repertoire zingt. Van opera, operette, musicals, negrospirituals, populair, kortom heel divers. op het mannenkoor komt iedere zanger tot z'n recht, het zou het koor kunnen zijn waar jij je thuis zou voelen.    

Op dit moment heeft het koor nog 35 leden. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste  nieuwe zangers die ons kunnen helpen het Emmens Mannenkoor te laten voortbestaan. Het zou immers zonde zijn een koor met ruim 60 jaar ervaring op te moeten heffen. Het koor heeft in de 60 jarige periode een reputatie op weten te bouwen in Emmen en wijde omgeving. Bij ieder concert zijn de zalen waar wordt gezongen ruim gevuld en de mensen enthousiast. Daarom nogmaals deze oproep voor de mannen die graag zingen. Je hoeft geen noten te kunnen lezen en of ervaring te hebben in koorzang het plezier wat je heb in zingen  maakt alles goed. We repeteren op de maandagavond van 19.30  tot 21.45 (in de pauze is er koffie) in de kantine van de Emmtec op het Emmtec terrein in Emmen. Dus mannen meld je aan en neem de buurman, vriend of een familielid mee naar het


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

acacia-fleur-interieur

Acacia Fleur & Interieur

g-t-woondesign
G & T Woondesign

giezen-woninginrichting
Giezen Woninginrichting


Kapsalon ERIK


Musifoon

atelier-naald-en-draad
Atelier Naald & Draad

nita
Nita Bloemsierkust

oldenburger-zeilmakerij
Oldenburger Zeil en Tentmakerij

rue-de-la-gare
Rue de la Gare

siekman-diervoeders
Siekman Diervoeders

slagerij-dijkstraSlagerij Dijkstra

 emte
Supermarkt EMTÉ

het-wapen-van-emmen
 t Wapen van Emmen

Tandprotheticus B in t Hout

the-readshop
The Readshop

van-veenen
Versbakker van Veenen

174630
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Totaal
113
46
624
173574
1967
2016
174630

Uw IP: 54.227.17.101
Server tijd: 2018-02-25 16:53:41